Saturday, April 27, 2013

Amikor Sátán megkísért

Amikor Sátán megkísért, a legjobb megoldás kitalált zöld buborékokkal bombázni őt.

Tapasztalati tény, hogy a zöld buborékok vizualizálása és kilövése meghátrálásra készteti a sátáni erőket. A dolog pontos hatásmechanizmusát nem tudom, de empírikusan biztos tény, hogy a módszer igaz.

A nyílt kísértést viszonylag könnyű visszaverni. A probléma sokkal nagyobb, ha közvetett módon történik. Úgy tapasztaltam, hogy ezt borzasztó nehéz felismerni és elhárítani. Az egyik leggyakoribb mód az agressziógenerálás. Azt hiszed, hogy jogosan lépsz fel, s agresszívvá válsz, s csak később döbbensz rá: csapda volt.

5 comments:

 1. Saját tapasztalatom alapján, csak annyit tennék hozzá érdemes az elején, amint az agresszivitást, gyűlöletet, irigységet, kapzsiságot, gőgöt.... észleljük magunknál, segítségért kiáltani. Nálam, valahogy így megy: Nem, nem akarom Uram!
  Ha ekkor nem távozik, akkor jön egy Mária ének, na erre már elmenekül (szerintem olyan szörnyűen énekelek, hogy ez még a sátánnak is sok):

  ReplyDelete
 2. Igen, ez helyes és pozitív hozzáállás.

  ReplyDelete
 3. Szia Max Birca. Egy offtopic. Azt hiszem az ÖrülünkVincenten beszélsz arról, hogy csináltattál vérvonalvizsgálatot. Kérlek segíts nekem abban, hogy hol is kell ezt. Én is szeretnék csináltatni. Itt várom leveledet: mystes@freestart.hu

  Köszönöm! :)

  ReplyDelete
 4. Ja, azért írok ide, mert a Vincentről ki vagyok tiltva.

  Ismered, tudod milyenek :)

  ReplyDelete
 5. Én is erre a következtetésre jutottam.

  ReplyDelete